Lokale elektronicawinkel

Bouw

Je hoort steeds meer dat het verstandig is om lokaal te kopen en zo de kleinere ondernemer te helpen om zijn winkel open te kunnen houden. Zeker in de huidige tijd waar de lokale ondernemer het financieel zwaar heeft. De reden is dat de angst bestaat dat als de kleine ondernemers verdwijnen er steeds minder oog is voor service en kwaliteit. Steeds minder oog is voor het motto wat je als klant wel graag wilt namelijk dat je de koning bent. Dat de eigenaar van de elektronicawinkel Den Bosch wel dat apparaat of dat onderdeel heeft wat je nodig hebt en waarmee je dus echt geholpen bent.

Grote verschillen

Tussen de elektronicawinkels zit wel een groot verschil. Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast of wasmachine zal je bij een andere zaak uitkomen dan als je op zoek bent naar een klein huishoudelijk apparaat of een onderdeel wat je nodig hebt om je apparaat weer te repareren. De kleine lokale ondernemer is vaak gespecialiseerd en heeft vaak meer kennis en ervaring met bepaalde artikelen dan een grote ondernemer die alles aanbiedt. Een reden te meer om juist met een specifieke vraag te gaan naar de kleinere elektronicawinkel omdat je hier echt geholpen wordt en ze graag met je meedenken.

Garantie

Op alle elektrische apparaten is garantie van toepassing. Vaak is dit vanuit de leverancier geregeld. Maar het is wel prettig als je bij de lokale winkel naar binnen kan lopen en kan melden dat je een probleem hebt. Vaak blijkt dat de service bij de kleine ondernemer net iets gemakkelijker gaat dan bij een grote ondernemer. Natuurlijk hoop je dat je nooit een aanspraak hoeft te doen op garantie als je iets koopt, maar het is wel prettig om te weten dat dit aspect bij de elektronicawinkel goed geregeld is. Een reden extra dus om als je op zoek bent naar een nieuw apparaat om een keer de lokale ondernemer ook op dit gebied te ondersteunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.